Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Pént. Jan. 05, 2007 7:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tompus írta: | Helyrerántanátok a taglistát? Egy csomó kamu szerepel ismét benne, és a valódi jelentkezők meg nem kapnak visszaigazolást. Bonnjour nevű új tagunk például tűkön ül, hogy valódi tag lehessen. |
felébresszem a főnököt
Wake up Julius! |
|
Vissza az elejére |
|
|
Kisa
Csatlakozott: 2005.10.19. Szerda 9:17 Hozzászólások: 359 Tartózkodási hely: Üllö
|
Elküldve: Csüt. Jan. 11, 2007 12:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jó ötlet volt a Downloads-re a cikkek felrakása. _________________ Kisa |
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Nov. 13, 2007 10:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hihetetlen micsoda mássalhangzó-torlódásos "nevek" vannak a taglistán!
Talán ezért nem regisztrál már be egy igazi rajongó sem....... |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Szer. Nov. 14, 2007 9:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
carol master írta: | Hihetetlen micsoda mássalhangzó-torlódásos "nevek" vannak a taglistán!
Talán ezért nem regisztrál már be egy igazi rajongó sem....... |
De regisztrálnak valódi emberek is. Viszont valóban jó lenne kiirtani a kamu regisztrációkat. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Voyager
Csatlakozott: 2005.11.16. Szerda 0:47 Hozzászólások: 225 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Nov. 17, 2007 8:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Unkát is ki lehetne törölni. Én lennék a legjobban meglepve ha egyszer csak bejelentkezne... |
|
Vissza az elejére |
|
|
szabkrisz
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 7:18 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Nyékládháza
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2008 8:21 am Hozzászólás témája: A szeretet majd talál egy utat |
|
|
Sziasztok
Olvastam a főoldalon, hogy az a gyönyörű dal, amit egyetlen egyszer hallottam a német AV oldalon, valahol fent van a fórumon és letölthető. Nem találom sehol, pedig össze-vissza kerestem.
Tudnátok segíteni esetleg egy link megadásával? Szeretném letölteni, mert mire újra meg akartam hallgatni már BUÉK-os üzenet volt a német oldalon.
Kriszta _________________ szabkrisz |
|
Vissza az elejére |
|
|
Feri
Csatlakozott: 2004.10.08. Péntek 11:43 Hozzászólások: 207 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2008 1:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!A Ricks Cafen belül keresd az új dalt! |
|
Vissza az elejére |
|
|
szabkrisz
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 7:18 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Nyékládháza
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2008 1:44 pm Hozzászólás témája: Love will find a way |
|
|
Nagyon szépen köszönöm! Nehezen, de megtaláltam, bár gondolhattam volna, hogy Vafe hozzászólásai között kellene kutakodnom:o)
Gyönyörű dal, a számomra kedves kicsit melankólikusan szomorkás érzelmekkel, én ezt szeretem!!!! Senkinek nincs ilyen fantasztikus mély hangja, és ilyen szép, tiszta kiejtése. Csodálatos! A hangja nem változik, ő nem úgy néz már ki, de a hangja örökké fiatal! _________________ szabkrisz |
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Júl. 30, 2008 7:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Olvastam a főoldalon, hogy átnéztétek a honlapot és nincs veszély. Az elmúlt héten kétszer is vírusjelzésem jött, amikor kiléptem innen....hmm? |
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
Csatlakozott: 2004.10.04. Hétfő 15:46 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Szeged & Budapest
|
Elküldve: Pént. Aug. 01, 2008 9:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
carol master írta: | Olvastam a főoldalon, hogy átnéztétek a honlapot és nincs veszély. Az elmúlt héten kétszer is vírusjelzésem jött, amikor kiléptem innen....hmm? |
szió!
a Google újra scannelte az oldalt és nem talált semmit, ezért feloldotta a zárat...
érdekes, hogy csak kilépéskor jelez Neked...
ilyen jellegű infót még nem kaptunk...
milyen vírusirtód van és milyen böngészőt használsz?
Julius |
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
|
Elküldve: Pént. Aug. 01, 2008 6:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Julius írta: | carol master írta: | Olvastam a főoldalon, hogy átnéztétek a honlapot és nincs veszély. Az elmúlt héten kétszer is vírusjelzésem jött, amikor kiléptem innen....hmm? |
szió!
a Google újra scannelte az oldalt és nem talált semmit, ezért feloldotta a zárat...
érdekes, hogy csak kilépéskor jelez Neked...
ilyen jellegű infót még nem kaptunk...
milyen vírusirtód van és milyen böngészőt használsz?
Julius |
Mozilla a böngésző, és Avira a vírusirtó... |
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
|
Elküldve: Csüt. Aug. 14, 2008 8:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lehet, hogy csak engem utál ez a honlap:)
Azóta is minden belépéskor vírust jelez,. Kipróbáltam a munkahelyemen, és ott is... Pedig ott Explorer van és NOD32 vírusírtó... |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Vas. Szept. 14, 2008 10:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
carol master írta: | Lehet, hogy csak engem utál ez a honlap:)
Azóta is minden belépéskor vírust jelez,. Kipróbáltam a munkahelyemen, és ott is... Pedig ott Explorer van és NOD32 vírusírtó... |
Lehet, hogy a sok kamu felhasználó miatt jelez a vírusirtó. Azoknál mindegyiknél van egy honlap, amelyik jó vírusos honlapra navigál. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
Csatlakozott: 2004.10.04. Hétfő 15:46 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Szeged & Budapest
|
Elküldve: Kedd. Szept. 16, 2008 7:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
lehet, hogy az a baj...
a napokban ismét kicseréljük a forum "motorját"... |
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
|
Elküldve: Hétf. Szept. 29, 2008 6:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tompus írta: | carol master írta: | Lehet, hogy csak engem utál ez a honlap:)
Lehet, hogy a sok kamu felhasználó miatt jelez a vírusirtó. Azoknál mindegyiknél van egy honlap, amelyik jó vírusos honlapra navigál. |
Ráadásul kb. a taglista utolsó 300 tagja nagyon gáz... meg kéne szűrni a regisztrálókat 3 kérdéssel az Alphaville-ről, és csak azt engedélyezni, aki tudja a választ .... Ezt a sok kamut meg tényleg kidobni végre... |
|
Vissza az elejére |
|
|
|