|
www.alphaville.hu Hungarian Alphaville forum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Szer. Feb. 20, 2008 8:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
összegezve: valóban sokat számít a média a közizlés formálásában. ha én erre hallgattam volna, akkor már 1987-től nem lennék AV rajongó, hanem mondjuk MT, Bros vagy valami más, bár azóta eme 2 már sehol sincs... megölte őket a média.
a dolog másik része pedig az, hogy az adott zenekar mennyire képes megfelelni a médiának, meddig képes elmenni azért, hogy népszerű legyen. hál' Istennek, az Alphaville sosem erről volt híres. tisztelem és becsülöm őket ezért, hiszen nem adták a nevüket akármihez, ha ez a népszerűség alábbhagyásával és a tömegek érdeklődésének elvesztésével is járt. érdekes dimenziók ezek. nehéz az egyensúlyt megtalálni... |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Szer. Feb. 20, 2008 9:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
vafe írta: | összegezve: valóban sokat számít a média a közizlés formálásában. ha én erre hallgattam volna, akkor már 1987-től nem lennék AV rajongó, hanem mondjuk MT, Bros vagy valami más, bár azóta eme 2 már sehol sincs... megölte őket a média.
a dolog másik része pedig az, hogy az adott zenekar mennyire képes megfelelni a médiának, meddig képes elmenni azért, hogy népszerű legyen. hál' Istennek, az Alphaville sosem erről volt híres. tisztelem és becsülöm őket ezért, hiszen nem adták a nevüket akármihez, ha ez a népszerűség alábbhagyásával és a tömegek érdeklődésének elvesztésével is járt. érdekes dimenziók ezek. nehéz az egyensúlyt megtalálni... |
Épp emiatt nem örülök annak, hogy az AV visszament a warnerhez és majd a kiadó fogja megszabni, hogy mit adhatnak ki. |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Csüt. Feb. 21, 2008 8:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
tompus írta: | vafe írta: | összegezve: valóban sokat számít a média a közizlés formálásában. ha én erre hallgattam volna, akkor már 1987-től nem lennék AV rajongó, hanem mondjuk MT, Bros vagy valami más, bár azóta eme 2 már sehol sincs... megölte őket a média.
Épp emiatt nem örülök annak, hogy az AV visszament a warnerhez és majd a kiadó fogja megszabni, hogy mit adhatnak ki. |
szó mi szó, elég messze járunk már a témától...
én úgy hallottam, hogy a szerzödés a wea-val kútba esett. ma éjfélkor talán több minden kiderül, hátha lesz vmi infó az új honlapon az új lemezröl. vagy lehet, hogy maga a lemez is rajta lesz? |
|
Vissza az elejére |
|
|
Feri
Csatlakozott: 2004.10.08. Péntek 11:43 Hozzászólások: 207 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Feb. 21, 2008 8:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Áttudom írni az Emelet cd-ket!Turné,Vadkelet,Kis generáció!Perfect Name-től a Collection,Száz év magány,Belső oldalakon és egy ZP koncert van meg!Üdv.Feri. |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|