Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
mercurygirl
Csatlakozott: 2004.11.10. Szerda 17:43 Hozzászólások: 282 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Szept. 01, 2005 4:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lenne egy technikai kérdésem! Hogyan lehet válaszolni egy előző kérdésre úgy, hogy a kérdés is megjelenjen a hozzászólásomban? Van egy diplomám, de egyszerűen nem jövök rá... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Pént. Szept. 02, 2005 8:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
mercurygirl írta: | Az nem derül ki, hogy ki marad fenn végül egyedül a ládával.
És most már beugrott, hogy a hátukon volt a szám, és nem a táskán. Még csak 2-szer láttam ezt a videót... |
dehogynem, az 51-es fogja ki a lädät, a 23-as lökdösi le öket es ö marad egyedül a dobozzal... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Pént. Szept. 02, 2005 8:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
mercurygirl írta: | Lenne egy technikai kérdésem! Hogyan lehet válaszolni egy előző kérdésre úgy, hogy a kérdés is megjelenjen a hozzászólásomban? Van egy diplomám, de egyszerűen nem jövök rá... |
hät ugy, hogy mielött irni kezded a välaszt, az "idezet"-re kattintasz. |
|
Vissza az elejére |
|
|
mercurygirl
Csatlakozott: 2004.11.10. Szerda 17:43 Hozzászólások: 282 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Szept. 03, 2005 2:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
vafe írta: | mercurygirl írta: | Lenne egy technikai kérdésem! Hogyan lehet válaszolni egy előző kérdésre úgy, hogy a kérdés is megjelenjen a hozzászólásomban? Van egy diplomám, de egyszerűen nem jövök rá... |
hät ugy, hogy mielött irni kezded a välaszt, az "idezet"-re kattintasz. |
De jó! Köszi!!! Azt hittem, ez valami olyasmi, hogy állandóan megjelenik a hozzászólásomban egy idézet, amit begépelhetek... |
|
Vissza az elejére |
|
|
alphadreamer
Csatlakozott: 2005.08.25. Csütörtök 9:58 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Gödöllö
|
Elküldve: Kedd. Szept. 06, 2005 9:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
vafe írta: | Igen, ebben a videoban szereplö bäbuk hätän vannak ezek a szämok. Aktatäska nincs benne.
Es azt tudja-e valaki, melyik szämu emberke fogja ki a zenedobozt? Es vegül melyik szämu marad egyedül a lädäval?
Csak azert vagyok megörülve most a Songlines-tol, mert megkaptam DVD-n es most sokat nezegetem a filmeket... |
Szia! nem tudjátok hol lehet megvenni a Songlines DVD-n? már régóta fáj a fogam rá és közeleg a szülinapom, gondoltam, megvetetem valakivel. Vagy majd én meglepem vele magamat.
Köszke! _________________ Here is the new from my little hideaway... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Szer. Szept. 07, 2005 8:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szia,
a Songlines-t nem lehet megvenni DVD-n, mert nem jelent meg, csak videokazin. A DVD vältozat a videokazirol lett bedigizve, (ezt nevezik kaloz verzionak) amit nemreg kaptam egy rajongotol. Ha erdekel egy mäsolat, keress meg emilben a cimeddel es küldök egyet... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Kedd. Szept. 13, 2005 8:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Melyik AV dal hangzott el ma a Petöfi Rädioban fel 8-kor a Kivänsägreggelben?
Ki hallotta meg? |
|
Vissza az elejére |
|
|
S.M.I.L.E
|
Elküldve: Kedd. Szept. 13, 2005 9:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
vafe írta: | Melyik AV dal hangzott el ma a Petöfi Rädioban fel 8-kor a Kivänsägreggelben?
Ki hallotta meg? |
Nem hallottam, de gondolom valamelyik klasszik. |
|
Vissza az elejére |
|
|
alphadreamer
Csatlakozott: 2005.08.25. Csütörtök 9:58 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Gödöllö
|
Elküldve: Kedd. Szept. 13, 2005 9:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnos nem hallgatom a Petőfi rádiót és nem vagyok egy korán kelő típus, de a Big in Japan korszakból a sok jó közül valamelyik... Nem? _________________ Here is the new from my little hideaway... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Kedd. Szept. 13, 2005 10:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
NEM!!!!
A SUMMER RAIN VOLT!!!!!
EGY BIZONYOS FERI KERTE EMILEN. DE NEM EN VOLTAM!!!
VAJON KI LEHETETT??? |
|
Vissza az elejére |
|
|
S.M.I.L.E
|
Elküldve: Kedd. Szept. 13, 2005 1:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mi a manó...
Lehet, hogy Polonkai Feri volt? |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Szer. Szept. 14, 2005 8:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
S.M.I.L.E írta: | Mi a manó...
Lehet, hogy Polonkai Feri volt? |
En is rä gondoltam... |
|
Vissza az elejére |
|
|
Feri
Csatlakozott: 2004.10.08. Péntek 11:43 Hozzászólások: 207 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Szept. 14, 2005 11:45 am Hozzászólás témája: Feri |
|
|
Talált süllyedt!Kérjetek ti is!E-mail cim:kivansagreggel@radio.hu Üdv. Feri. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Andi
Csatlakozott: 2004.10.08. Péntek 14:14 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Szept. 27, 2005 6:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Megtaláltam Martin Lister honlapját: www.martinlister.com.
Ha valakit érdekel, meg lehet nézni.
Üdv/Andi |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Csüt. Okt. 06, 2005 10:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
1. Merre jartok, hol vagytok, kedves rajongok????
2. Folytatvan (vagy ujra kezdve ) a rejtveny sorozatunkat, arra gondoltam, elövehetnenk a videokat.
"Ismerjük meg az AV videokat"
2.1 A Jet Set video elejen a fiu es a lany beszökik a moziba. A kerdes az, milyen cimü filmet jätszanak aznap?
a) Monkey in the moon
b) Lets go to the moon
c) Silver moon floats through the night
2.2 Ki lenne a Dance with me videoban a piros ruhas hölgy?
a) Lady Bright
b) Ariana
c) Carol
... |
|
Vissza az elejére |
|
|
|