|
www.alphaville.hu Hungarian Alphaville forum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Szer. Szept. 29, 2010 8:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Milyen formátumban? A zene kell vagy ez, amikor már énekel? |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Csüt. Szept. 30, 2010 6:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
tompus írta: |
Milyen formátumban? A zene kell vagy ez, amikor már énekel? |
a zene kell, a legeleje. mp3-ban jó. |
|
Vissza az elejére |
|
|
jacky27
|
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Pént. Okt. 01, 2010 7:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
húúúú!
Gyussz barátom már résen van! |
|
Vissza az elejére |
|
|
jacky27
|
Elküldve: Szomb. Okt. 02, 2010 7:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
vafe írta: |
az első a kislemez (=album?) verzió, a második pedig egy akusztikus verzió lesz, amit roppant eltaláltak. engem egy kicsit a Fools hasonló kaliberű változatára emlékeztet.
akusztikus |
Ez az akusztikus változat nekem nem jön be. Egyre inkább nem. |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Szomb. Okt. 02, 2010 9:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jacky27 írta: |
A work in progress az a demót akarja jelenteni? |
Gondolom, igen. |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
|
Elküldve: Szomb. Okt. 02, 2010 9:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Miracle Healing és a Carry your flag mi a francért lesz rajta a lemezen? |
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Okt. 02, 2010 11:59 pm Hozzászólás témája: Re: I die 4 u 2day promo CD a web-en? |
|
|
jacky27 írta: | tompus írta: | vafe írta: |
az általad belinkelt remixek sem hivatalosak - állítólag.
|
Pedig annak tűnik. Profi munka, nem egy unatkozó kölyök remixe. |
Van itt egy rádió interjú Mariannal, amelyben szó esik a B&J remixről is.
Valaki elmondaná az interjú lényegét?
http://www.rtlradio.lu/Aktuelles.43-3.html
(Nem gondoljátok, hogy lehet, hogy csak a hivatalos megjelenés után lesz hivatalos a remix lemez?) |
Sajnos, csak keveset értettem belőle, mert Marian nagyon hadar, és az a hülye zene is hangos alatta...
Itt még a nagylemez októberi megjelenéséről beszélnek. Szó esik még az új dal remixeiről, de Marian azt mondja nem ismeri őket, sőt azt sem tudja, a többi számukból hány remix készülhetett. Beszél a tagok váltakozásáról, hogy kell neki az új emberek inspirációja. Kérdezik, nem terveznek-e közös munkát a Pet shop boys-al pl. ezen nevet, és valami repülőteret emleget(talán ott találkoztak). Aztán szóba kerül az OMD, azt mondja, azok voltak az elődök. A többi már nehéz volt, csak azt hallottam, hogy kérdezik a promo turnéról. Bocs, ha kicsit zavaros voltam, én ennyit értettem belőle, talán többször meg kéne hallgatnom. De hátha van itt jobb németes is:) Talán Unka? vagy ő már nem jár ide? |
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Okt. 03, 2010 12:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na, még egyszer meghallgattam, jövőre indulnak promóciós turnéra, nagyvárosokba (Európa? - még mindig hadar:) |
|
Vissza az elejére |
|
|
Tor Salqvist
Csatlakozott: 2005.08.22. Hétfő 20:56 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Elküldve: Vas. Okt. 03, 2010 1:47 am Hozzászólás témája: CRoG |
|
|
Sziasztok!
Régen jártam már errefelé, de az új album idesodort.
Nagyon izgalmas az egész album címe, a CD designja, a beharangozó anyagok rejtett szimbolizmusa stb. Kíváncsi leszek a dalszövegekre.
Ami szembetűnő, hogy a borító az Obama Deception c. dokumentumfilm borítójára hajaz, csak az amerikai elnök helyett Marian arca van a maszkon:
http://watch-movies.ro/imagini/obama_deception09.jpg
A dokumentumfilm arról szól, hogy Obama csak egy báb, akit a háttérből irányítanak a nagyok (giants), akiket nevezhetünk akár Illuminatusoknak, szabadkőműveseknek, Bilderberg-csoportnak, akár egyébnek is.
Az AV album promo ( http://www.youtube.com/watch?v=Udwm4i6_6bo ) tele van szabadkőműves szimbólumokkal, a háromszög mindjárt az elején a legegyértelműbb, de a lemez borítóján is a fogyasztói társadalom megannyi szimbóluma jelenik meg: hamburger, tévé fejű ember, "hívj engem" feliratú TV, egy cirkuszi sátor, a bevetésre szálló harci repülők.
Nekem ebből az szűrődött le, hogy itt komoly és igen-igen mély mondanivalók lesznek a poposabb, mainstreamebb hangzás ellenére is, a "Catching rays on giant", azaz a "Fénysugarakat zsákmányolunk az óriáson" pedig körülbelül annyit jelenthet, hogy szépet és jót is találhatunk a mostoha fogyasztói társadalomban. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Tor Salqvist
Csatlakozott: 2005.08.22. Hétfő 20:56 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Elküldve: Vas. Okt. 03, 2010 2:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
A márvány istenfej a borító tetején középen (az autogramkártyán jobban látszik) pedig Persephoné, az alvilág úrnője, aki szintén Illuminati szimbólum. Itt a szobor eredetije:
http://www.starpathvisions.com/Persephone.jpg |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
|
Elküldve: Vas. Okt. 03, 2010 11:40 am Hozzászólás témája: Re: CRoG |
|
|
Tor Salqvist írta: |
Nekem ebből az szűrődött le, hogy itt komoly és igen-igen mély mondanivalók lesznek a poposabb, mainstreamebb hangzás ellenére is |
Az IDFYT-nak nincs túl sok mondanivalója. |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
|
Elküldve: Vas. Okt. 03, 2010 12:22 pm Hozzászólás témája: Re: CRoG |
|
|
Meghalok ma érted
Gyere közelebb, hozz örömet nekem
Emelj magasabbra, sokkal magasabbra, magasabbra, mint a fény engedné
Minden akartam lenni, minden teérted
Akartalak, kellettél és azt hittem én is neked
Gyönyörűvé tettél, de mindent elvittél
És így nem tudok szembenézni a holnappal
Meghalok ma érted
Csábíts el, édes csábítás, hulljanak a csillagok rám
Olyan gyönyörű akarok lenni, mint amilyen te vagy
Vigyél el a csúcsra és mutasd meg, mindazt, amit megkaphatnék
Mindent elhoztál nekem, amit valaha vágytam
De most mindent elviszel
Szerelmet adtál, aztán vakon megöltél
Azt hiszem, meghalok ma érted, nincs más út
Meghalok ma érted
Mint egy kert, melyet tűz emészt el
Erdő, telve a félelem viharával
Mint a Hold, mely távolról gyönyörű,
De a felszíne összetört, tele sebekkel
Tenger halak nélkül, bolygó levegő nélkül,
Bálnák dalok nélkül
Tudom, hogy velük pusztulok ma én is...
Meghalok ma érted... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Vas. Okt. 03, 2010 8:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tompus írta: | A Miracle Healing és a Carry your flag mi a francért lesz rajta a lemezen? |
hát erre én is kíváncsi vagyok. |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Vas. Okt. 03, 2010 8:47 pm Hozzászólás témája: Re: I die 4 u 2day promo CD a web-en? |
|
|
carol master írta: | [ Talán Unka? vagy ő már nem jár ide? |
sajnos Ő még mindig inaktív, én meg nem tudok segíteni |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|