Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Papp Zsuzsanna
Csatlakozott: 2005.10.29. Szombat 8:57 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Szomb. Okt. 29, 2005 9:05 am Hozzászólás témája: Alphaville-DVD? |
|
|
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy szerintetek valóban létezik-e egy Alphaville-dvd? Én úgy hallottam, csak állítólag nehéz hozzájutni!
Vajon meg lehetne szerezni?
A másik kérdés pedig: Mikor lehet majd videókat letölteni az oldalról?
Köszi a választ előre is! Zs. |
|
Vissza az elejére |
|
|
mercurygirl
Csatlakozott: 2004.11.10. Szerda 17:43 Hozzászólások: 282 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Okt. 29, 2005 5:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Salt Lake City-s koncertet kiadták DVD-n. Erre gondoltál? |
|
Vissza az elejére |
|
|
Papp Zsuzsanna
Csatlakozott: 2005.10.29. Szombat 8:57 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Elküldve: Hétf. Okt. 31, 2005 8:36 am Hozzászólás témája: Igen!!! |
|
|
Igen, erre a DVDre gondoltam!!! Csak azt nem tudom, hol lehetne megszerezni! Az a baj, hogy lemezboltokban nem tudom megkapni! Tudsz esetleg valakit vagy egy helyet akitől/ahonnan meg lehetne szerezni? Előre is köszi a válaszod! Puszi |
|
Vissza az elejére |
|
|
mercurygirl
Csatlakozott: 2004.11.10. Szerda 17:43 Hozzászólások: 282 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Okt. 31, 2005 4:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnos ez a DVD ritka, mint a fehér holló. Nekem is csak másolt példányom van. Én Vafétól kaptam, szerintem Neked is szívesen másol... |
|
Vissza az elejére |
|
|
Papp Zsuzsanna
|
Elküldve: Kedd. Nov. 01, 2005 6:57 am Hozzászólás témája: Köszönöm! |
|
|
Nagyon köszi az információkat, tényleg ez minden vágyam, hogy valahonnan meg tudjam szerezni!!! Zs. |
|
Vissza az elejére |
|
|
|