|
www.alphaville.hu Hungarian Alphaville forum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Hétf. Jan. 21, 2008 8:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
carol master írta: | Oké, ma este küldöm az első cikket. Lehet, hogy két levélben, mert elég nagyok a fájlok, majd Te kicsinyíted őket, ha kell. A kézírásom akkor még olvashatóbb volt, de valószínűleg előbb-utóbb be kell majd gépelni a fordításokat. Nem ígérem, hogy az mostanában lesz... |
Tegnap este átjött két levél, elég lassan, mert valóban nagyok a fájlok. Arra kérlek, hogy 2 képnél többet ne küldj egy levélben.
Nem volt idöm elolvasni a fordítást, de azokat majd begépelem, szakítok rá idöt. kösz! |
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jan. 21, 2008 6:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
vafe írta: | carol master írta: | Oké, ma este küldöm az első cikket. Lehet, hogy két levélben, mert elég nagyok a fájlok, majd Te kicsinyíted őket, ha kell. A kézírásom akkor még olvashatóbb volt, de valószínűleg előbb-utóbb be kell majd gépelni a fordításokat. Nem ígérem, hogy az mostanában lesz... |
Tegnap este átjött két levél, elég lassan, mert valóban nagyok a fájlok. Arra kérlek, hogy 2 képnél többet ne küldj egy levélben.
Nem volt idöm elolvasni a fordítást, de azokat majd begépelem, szakítok rá idöt. kösz! |
Oké, legközelebb még jobban szétszedem.
Ha találsz a fordításban ismeretlen szavakat, kérdezz nyugodtan, többek szerint csak írásszakértő tudja elolvasni amit írok
Ha pedig magyartalan a fordítás, javíts bele. Ahogy beleolvastam, nem biztos hogy ugyanígy írnám ma le, mint akkor... |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Szomb. Okt. 11, 2008 11:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
jacky27 írta: |
Remélem az új lemez is elektronikus alapokra épülő album lesz.
|
Én meg remélem, hogy nem. De a warnerből nem nézek ki semmi jót. |
|
Vissza az elejére |
|
|
TÉCSÉ
Csatlakozott: 2006.10.01. Vasárnap 10:27 Hozzászólások: 34 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Okt. 12, 2008 4:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tompus írta: | jacky27 írta: |
Remélem az új lemez is elektronikus alapokra épülő album lesz.
|
Én meg remélem, hogy nem. De a warnerből nem nézek ki semmi jót. |
Nem mindenkinek az a jó ami Neked ... Én is inkább hallgatnék elektronikusabb anyagot , mint valami "túlmisztifikáltan moralizálós" zenei gondolkodást ... _________________ SYNTHESIZERS FOREVER ! |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Vas. Okt. 12, 2008 4:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
TÉCSÉ írta: |
Nem mindenkinek az a jó ami Neked ... Én is inkább hallgatnék elektronikusabb anyagot , mint valami "túlmisztifikáltan moralizálós" zenei gondolkodást ... |
Tudom, hogy a kisebbséghez tartozom, akinek jobban bejön a CS, mint a FY. Én el tudnék viselni egy lemeznyi elborult dalt is, de a warner sohasem adna ki ilyet. A prostin a mai napig csodálkozom, hogy kiadták.
De remélem, azért vonósok és gitár is lesz az új albumon. |
|
Vissza az elejére |
|
|
TÉCSÉ
Csatlakozott: 2006.10.01. Vasárnap 10:27 Hozzászólások: 34 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Okt. 12, 2008 5:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tompus írta: | TÉCSÉ írta: |
Nem mindenkinek az a jó ami Neked ... Én is inkább hallgatnék elektronikusabb anyagot , mint valami "túlmisztifikáltan moralizálós" zenei gondolkodást ... |
Tudom, hogy a kisebbséghez tartozom, akinek jobban bejön a CS, mint a FY. Én el tudnék viselni egy lemeznyi elborult dalt is, de a warner sohasem adna ki ilyet. A prostin a mai napig csodálkozom, hogy kiadták.
De remélem, azért vonósok és gitár is lesz az új albumon. |
Kell is a sokszínűség ez tény - nem is vitás ! Az , hogy ki és mit szeret az AV zenéjében pedig egyéni és izlés kérdése - csak folyamatosan azt olvasom a hozzászólásaidban , hogy milyen szarok a remixek és a kevésbé sokatmondó tánczenék - viszont én azt is nagyon szívesen hallgatom , s nem érzem magamat ettől kevesebbnek ........ _________________ SYNTHESIZERS FOREVER ! |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Vas. Okt. 12, 2008 8:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
gyerekek! a további civakodásotokat a We lose control topikban szeretném olvasni. |
|
Vissza az elejére |
|
|
TomHuan
Csatlakozott: 2008.04.07. Hétfő 13:41 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Budapest & Pápa
|
Elküldve: Csüt. Dec. 02, 2010 4:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv! Akkor itt most bemutatkoznom kell?
81-ben születtem akárcsak az Alphaville elődje a Forever Young. Elég kiscsákó voltam, mikor beindult ez a zenekar. Első kapcsolatom az AV-el talán a Forever Young volt, ami a rádiókból szólt és megvan kazettán. De akkoriban nem érdekelt még a zene, inkább Lego-ztam.
Általános iskolás kiscsákó koromban osztálytársamnak megvolt az "Afternoons In Utopia" bakeliten. Azt átvettem és rengeteget hallgattam.
Akkorban nem volt oly széles zenei paletta, így nagy esélye volt a szívembe lopni magát. Közben a Big In Japan is kedvemc dal lett.
Aztán szakközépsulis koromban begyorsultak a dolgok (: Megvettem a Prostitute-t kazin, a Forever Young-ot is kazin, Afternoons In Utopia-t CD-n.
Ezeket nagyon sokat hallgattam anno.
Koncerten nem voltam még, amikor voltak a Lido-ban, akkor még nem volt keresetem és elég drága volt.
Rólam még annyit hogy most BP-n élek, földmérőként tevékenykedem, és párom kedvenc dala a Big In Japan, tőlem függetlenül lett a kedvence. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Feri
Csatlakozott: 2004.10.08. Péntek 11:43 Hozzászólások: 207 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Ápr. 22, 2012 10:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
Elindult az Alphaville Hungarian Fanclub a Facebookon! |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|