Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Kedd. Okt. 25, 2005 8:04 am Hozzászólás témája: Re: Köszi a DVD-t |
|
|
alphadreamer írta: | Szia VaFe!
Nagyon köszönöm a DVD-t, anyukám délelőtt hívott, hogy megérkezett.
Köszi, köszi, köszi!!!
Már hétvégén amikor hazalátogatok, meg is nézem!
Pusza!
Alphadreamer |
Nagyon szivesen!
Esetleg a boritot elküldjem meg?
üdv. |
|
Vissza az elejére |
|
|
alphadreamer
Csatlakozott: 2005.08.25. Csütörtök 9:58 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Gödöllö
|
Elküldve: Kedd. Okt. 25, 2005 9:39 pm Hozzászólás témája: Re: Köszi a DVD-t |
|
|
vafe írta: | alphadreamer írta: | Szia VaFe!
Köszi, köszi, köszi!!!
Pusza!
Alphadreamer |
Nagyon szivesen!
üdv. |
Szia!
Igen légyszi, de elég ha emailben átküldöd a songbird@citromail.hu címre. Köszönöm _________________ Here is the new from my little hideaway... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Szer. Okt. 26, 2005 8:18 am Hozzászólás témája: Re: Köszi a DVD-t |
|
|
alphadreamer írta: | vafe írta: | alphadreamer írta: | Szia VaFe!
Köszi, köszi, köszi!!!
Pusza!
Alphadreamer |
Nagyon szivesen!
üdv. |
Szia!
Igen légyszi, de elég ha emailben átküldöd a songbird@citromail.hu címre. Köszönöm |
ok, ätküldöm emilen!
üdv. |
|
Vissza az elejére |
|
|
moongirl
Csatlakozott: 2005.10.18. Kedd 12:17 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Nov. 11, 2005 1:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hello Alpha fanok!
Tud valaki valamit a Split Mirrors c. lemezről?
http://cdwell.com/default.php/cPath/21_363
Elég jó áron lehet hozzájutni, kb. 4 USD plus 6 USD postaktg., ha
valakit érdekel.
Üdv/Andi |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Pént. Nov. 11, 2005 5:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
moongirl írta: | Hello Alpha fanok!
Tud valaki valamit a Split Mirrors c. lemezről?
http://cdwell.com/default.php/cPath/21_363
Elég jó áron lehet hozzájutni, kb. 4 USD plus 6 USD postaktg., ha
valakit érdekel.
Üdv/Andi |
Hej! Jo kis kalozlemez site-ra bukkantal...
De az AV-nak nincs Spilt Mirrors cimü lemeze!
Ez egy nemet együttes volt es 1993-ban jelent meg egy lemezük, amelyen szereplö 1-2 dalnak Frank Mertens volt a producere ill, tarsszerzöje. Egesz jo lemez, nekem megvan valahol rola egy masolat. Itt-ott felszokott bukkanni a neten is (pl ebay.de) es erdekes, mindig kapcsolatba hozzak az Alphaville-lel. Pedig igazabol semmi köze hozza |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Szer. Jan. 11, 2006 9:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Ma megkaptam az Afternoons in Utopia cd amerikai kiadását. Klassz! Megjegyzem az európai kiadás igényesebb, viszont a FY-nak az amerikai változata tetszik jobban...
csak érdekesség képpen...
Ja, még valami.
suprise::))
http://www.alphaville.hu/vafe/av_live%20in%20szeged%202005_dvd.jpg
[/url] |
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Ápr. 25, 2006 11:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Most láttam a .de-n , hogy megint lehet kapni a DS 8 cd-jét.
Gondolkozom rajta, mivel "másoltban" már megvannak, hogy mindegyiket megvegyem-e?
A demok azért nem annyira jók pl...
Azt sem tudom, ha nem mindegyiket veszem meg, akkor adnak-e hozzá füzetet? |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Szer. Ápr. 26, 2006 9:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
carol master írta: | Most láttam a .de-n , hogy megint lehet kapni a DS 8 cd-jét.
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Ápr. 26, 2006 8:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tompus írta: | carol master írta: | Most láttam a .de-n , hogy megint lehet kapni a DS 8 cd-jét.
|
|
Mi a kérdés? Az Alphaville.de-n a főoldalon van, ez az info. Odairányítanak egy lemezküldő oldalra, ahol egyenként beárazva lehet megvenni a Dreamscapes 8 cd-jét. Kb. 25.000-ért az összeset, (+postaköltség). |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 27, 2006 3:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
carol master írta: | tompus írta: | carol master írta: | Most láttam a .de-n , hogy megint lehet kapni a DS 8 cd-jét.
|
|
Mi a kérdés? Az Alphaville.de-n a főoldalon van, ez az info. Odairányítanak egy lemezküldő oldalra, ahol egyenként beárazva lehet megvenni a Dreamscapes 8 cd-jét. Kb. 25.000-ért az összeset, (+postaköltség). |
Lehet, hogy bamba vagyok, de en ott csak a Revisitedet latom, amit nem lehet megvenni, csak letoltogetni. |
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 27, 2006 5:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tompus írta: | carol master írta: | tompus írta: | carol master írta: | Most láttam a .de-n , hogy megint lehet kapni a DS 8 cd-jét.
|
|
Lehet, hogy bamba vagyok, de en ott csak a Revisitedet latom, amit nem lehet megvenni, csak letoltogetni. |
Ott a pont
Én csak ránéztem az oldalra, azt hittem, hogy a kosár azt jelenti, hogy ez egy lemezküldő... Így jár aki nem tud angolul.
Ritkán töltögetek le, fizetőset meg még ki sem próbáltam.... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
|
Elküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 9:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ilyenbol mar tobbet is lattam az ebayen. Az egyik AV honlapon rajta vannak az eladasi statisztikak is. Par millio lemezt eladtak mar vilagszerte. |
|
Vissza az elejére |
|
|
S.M.I.L.E
|
Elküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 2:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hú. Na, erre rámozdulok! Köszi! |
|
Vissza az elejére |