Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Julius Site Admin
Csatlakozott: 2004.10.04. Hétfő 15:46 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Szeged & Budapest
|
Elküldve: Csüt. Márc. 03, 2005 9:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
Azt hiszem ebben nagyon sok olyan dolog volt amin már Én is elgondolkodtam...
Sőt, megmerném kockáztatni, hogy néhány dolog azóta ilyen, mióta nem KP a manager...
Kinek mi a véleménye? |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Csüt. Márc. 03, 2005 11:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tulajdonkeppen miota nincs KP? Erröl valahol lemaradtam...
Nekem mar Bernhard kiszälläsa is sok(k) volt... |
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
Csatlakozott: 2004.10.04. Hétfő 15:46 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Szeged & Budapest
|
Elküldve: Vas. Márc. 06, 2005 4:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
KP 1989 végén / 1990 elején vette át a MANAGER-i posztot és 2001-ig REMEKÜL vitte (közben volt egy év kihagyás 1997-ben). Az Ő érdeme, hogy a csapat elkezdett koncertezni és sok-sok dolgot megtett az ALPHAVILLE sikeréért. Például visszaszerezte a WEA-tól az első 4 lemez MASTERS-eit, ami nem kis menet volt. Ő intézte a SALT LAKE CITY koncerteket is. Az Ő saját kiadója adta ki a "SALVATION US, UNITED, DREAMSCAPES, VISIONS, FLAME, SOUL MESSIASH, STARK NAKED" CD-ket és Neki köszönhetjük az ezidáig egyetlen DVD kiadványt is. Egy nézeteltérés miatt távozott (nem részletezem)...
Azóta elérhetetlen...
Kár érte. Egy olyan vérbeli üzletember, aki értette is amit csinált és a Csapatot is szerette.
Én a távozása óta nem vagyok megelégedve a jelenlegi MANAGEMENT-el.
De ezt ítéljétek meg TI...
Remélem lesz még KP az ALPHAVILLE managere! |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Hétf. Márc. 07, 2005 8:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hät ez most nagyon eltalält...
Azt nem is tudtam, hogy visszaszerezte a mastereket. Ha hagytäk volna meg dolgozni, talän a videokat is megszerezte volna jogostul mindenestül... igy meg csak kinlodjanak....
Egyebkent meg kezzel foghato munkäjänak eredmenye, eleg, ha csak a felsorolt lemezket nezzük. Azota meg csak a Crazyshow jött ki, es az sem kapott olyan felhajtäst, amit megerdemelt volna...
Azert kiväncsi lennek ezek utän, mi is volt az a nezetelteres, mert igy lenne egesz a törtenet... please... |
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
|
Elküldve: Hétf. Márc. 07, 2005 8:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ez inkább PÜ-ben írom meg, mivel annyira nem publik. De annyit elárulok, hogy Marian és KP között volt nézeteltérés, aminek a végén "megsértve?" távozott...
Ennek kapcsán megosztom Veletek, hogy mitől metettelek meg Benneteket:
Megmentettem Magyarország-ot, az Alphaville-t és a Rajongókat egy Marian Gold - Funah Fanni duettől, amiben a Forever Young-ot adták volna elő két nyelven!
Szerencsére KP kikérte a véleményemet és nem lett a dologból semmi.
brrrrrrrrrrrrr
Bár, ha szerettétek volna, akkor kövezzetek meg... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Hétf. Márc. 07, 2005 9:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
Häla Istennek, hogy nem lett belöle semmi... eleg szarul erintett volna...
es nem csak engem... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Szomb. Márc. 12, 2005 7:33 am Hozzászólás témája: |
|
|
KP tävozäsära visszaterve, azert eleg nagy ervägäs volt ez az AV-nek, mert egyertelmüen erezhetö, hogy nem ugy fut a szeker, mint amikor ö vitte a dolgokat. Azert ezt Gold-nak is be kellett volna lätnia... vagy mär tenyleg ennyire nem erdekli...
Ami pedig Lloyd tävozäsät illeti, a tegnapi beszelgetesünk utän probälom ätertekelni a dolgokat, de nehezen fog menni. Nem gondoltam volna, hogy ennyire az penzügyi felet nyomta volna a dolognak... bär, Ö meg a klasszikus zeneiparban mozog leginkäbb, eleg ha csak arra gondolunk, mennyi elöadoval dolgozott es keszitett lemezeket... ebböl adodik a välasz... gondolom akkor a Forever Pop csupän üzleti megfontoläsbol keszült, de ennek ellenere egy klassz remix lemezt kaptunk.
Lloyd totäl boldog lehetett, mert elkeszült egy igenyes lemez, räadäsul kerestek ismet egy csimo penzt... |
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
|
Elküldve: Csüt. Márc. 24, 2005 12:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
Megtaláltam KP.-t |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Csüt. Márc. 24, 2005 10:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ennek igazán örülök. Sikerült vele beszélni is? |
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
|
Elküldve: Pént. Márc. 25, 2005 10:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Néhány napja kaptam meg az új mobilszámát és az új email címét a BRIT ügynökünktől ,de még nem tudtam Vele kommunikálni... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Szomb. Márc. 26, 2005 11:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ez a Brit ügynökös szál roppant izgalmasan hangzik (persze az is) de nagyon várom a folytatást... remélem tudsz majd vele beszélni...
Szerettelek volna visszahívni - mivel kerestél - de el vagyok havazva, bocs, az ünnepek után keresni foglak...
an other moonboy |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Szer. Ápr. 06, 2005 9:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Alphaville-t hallgatva...
Álmos őszi reggel volt. Carol zörgetett fel. Párnámon még az arany csönd álmodott, de megmozdult valami. Bolond szél zúgott a felhők alatt. Valami zene szólt a harangok játékában, de nem emlékeztem a színekre. Fáradt vád hempergett a paplan alatt és visszatért emlékezetembe az az ijedt esős nyári nap, amit otthagytunk az állomáson sok-sok évvel ezelőtt. Ébredj – szólt valami hang a távolinak tűnő éjt maga mögött hagyva, de a kulcs a zárban, az ajtó csapódása, Carol hangja közel hozta eltűnni látszó magányomat, elhessegette a napfényben megmártózni készülő reggelt. Még aludnom kellene, de nem hagyott nyugodni a készülő ünnep, az ajtóban toporzékoló gyermekkorú idő, amely megszelídítette a húszévnyi álombeli utazást, és arra késztetett, hogy végre ledobjam a takarót és elinduljak az ajtó felé.
A kedvesem apró mosollyal köszöntött és édes öleléssel.
20050405 by fe |
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 07, 2005 6:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ez igazán szép volt!
Saját szerzemény??? |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Csüt. Ápr. 07, 2005 9:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen. Már régóta készülök, hogy szavakba öntsem mindazt, amit ez a zene vált ki belőlem. Úgy tűnik most érett meg a dolog és most jött el az idő...
folyt. köv. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|