Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
mercurygirl
Csatlakozott: 2004.11.10. Szerda 17:43 Hozzászólások: 282 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 25, 2005 7:39 pm Hozzászólás témája: We lose control |
|
|
Próbáljuk meg újraéleszteni a kis bárunkat!
Ma már sajnos másodszor húztam fel magam a hülye úgynevezett "újságírókon".
Az egyiket Ti is olvashatjátok, a főoldalról elérhető: mégpedig, hogy a AV 1999-ben járt nálunk legutóbb. Ezt a marhaságot!!! Még egy éve sincs, hogy Debrecenben tomboltunk! Miért nem tud utánanézni a dolgoknak az, akit ezért fizetnek???
A másik, pedig ma hangzott el a Delelőben: hogy "nem az Alphaville-nek volt az a botránya, hogy nem is ők énekelnek?" Azt hittem, a falnak megyek!!! Minek szólal meg valaki, ha okosat nem tud mondani?
Szerintem mindkettő okostojás megérdemelné a rohadt paradicsom kúrát, amit a Bochkornak is javasoltam...
De hogy ne csak bosszankodjak: nagyon kedves volt Marian-tól, hogy írt a honlapkészítőknek, és tetszését fejezte ki!
Mindenkinek jó mulatást szombaton! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 25, 2005 8:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Helló!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni szombaton, de még az is lehet, hogy én sem jutok le...
Na ezt már kiveséztük.
Remélem fogunk itt is néha úgy pörögni, mint az atw-n.
Ha tudtam volna, hogy egyszercsak eltűnik az a sok duma, kinyomtattam volna.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Pént. Aug. 26, 2005 6:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
szia merkurlany es carol!
jo hallani felöletek!
az ujsagirokon nem erdemes felhuznod magad, de a paradicsomot en is megszavazom nekik!
egyebkent a regi forum elerhetö. de ezt kellene birtokba vennünk. remelem csatlakoztok.
ja, ezek szerint en vagyok a harmadik, aki nem lesz ott Szegeden. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mercurygirl
Csatlakozott: 2004.11.10. Szerda 17:43 Hozzászólások: 282 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Aug. 28, 2005 3:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én szívesen birtokba veszem ezt a fórumot, eddig is írtam ide...
Sajnálom, Vafe, hogy Te sem tudtál menni a szegedi koncertre! Én bátyám révén telefonon hallottam a FY-ot és az Apollo-t. Az Apolló nagyon tetszett! És valószínűleg épp a Ways mehetett, mikor bátyám először próbált meg felhívni, de akkor épp tombolahúzás volt az lakodalmon, és nem hallottam, hogy csörög a BIJ csengőhangom! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Csüt. Szept. 01, 2005 8:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
Engem sajna senki nem csörgetett meg a koncert alatt, pedig....
No, most röhögtem egy jot, mert ahogy csemegezek a downloads szekcioban, szembe jött velem a Bon Bon fele FY feldolgozäs, räadäsul live Salt Lake City-böl!!! JOOOO!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mercurygirl
|
Elküldve: Csüt. Szept. 01, 2005 4:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én majd csak szombaton fogok csemegézni a letölthető állományban, mert akkor leszek gyors net közelben! Már alig várom!
És Többiek! Irgum-burgum, hogy nem hívtátok fel Vafét és Henit a koncertről!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mercurygirl
|
Elküldve: Szomb. Szept. 03, 2005 3:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De ciki a SLAM, amikor egy nő énekli! ))))))))))))))))))))))))
A VIVÁ-s Fools nagyon tetszik!
És a Those were the days is nagyon bejött nekem! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mercurygirl
|
Elküldve: Szomb. Szept. 03, 2005 3:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Már tudom, mit éneklünk majd a következő bulin: "mert álom kell, hogy gyermek légy az életben..."  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Szept. 07, 2005 6:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mercurygirl írta: | Én majd csak szombaton fogok csemegézni a letölthető állományban, mert akkor leszek gyors net közelben! Már alig várom!
És Többiek! Irgum-burgum, hogy nem hívtátok fel Vafét és Henit a koncertről!!! |
Miután az én számomat szerintem csak Te meg a bátyád ismeritek, én nem mondanék irgum-burgumot...
Ma éjjel azt álmodtam, hogy én is voltam koncerten, meg én is írattam alá cd-ket. Közben, még arra is figyeltem, hogy a másolt cd-imet ne irassam alá váletlenül, mert az milyen ciki  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
carol master
|
Elküldve: Szer. Szept. 07, 2005 6:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mercurygirl írta: | De ciki a SLAM, amikor egy nő énekli! ))))))))))))))))))))))))
A múltkor beírtam a keresőbe az Alpahaville szót és 657 találatot talált. Volt köztük egy rövid részlet két idétlen fiú előadásában a Forever Youngból. Nagyon durvák, ahogy vonítanak
És persze még végig sem néztem az összes linket... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
carol master
|
Elküldve: Szer. Szept. 07, 2005 7:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
vafe írta: | szia merkurlany es carol!
egyebkent a regi forum elerhetö. de ezt kellene birtokba vennünk. remelem csatlakoztok.
. |
Én azóta sem tudom elérni.... rögtön ideugrik a link, illetve a .hu-ra |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mercurygirl
|
Elküldve: Szer. Szept. 07, 2005 7:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
carol master írta: | mercurygirl írta: | De ciki a SLAM, amikor egy nő énekli! ))))))))))))))))))))))))
A múltkor beírtam a keresőbe az Alpahaville szót és 657 találatot talált. Volt köztük egy rövid részlet két idétlen fiú előadásában a Forever Youngból. Nagyon durvák, ahogy vonítanak
És persze még végig sem néztem az összes linket... |
Az talán itt is megvan, ezen a honlapon. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
carol master
|
Elküldve: Szer. Szept. 07, 2005 7:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Helló girl hogy,smint?
Dolgozol? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mercurygirl
|
Elküldve: Szer. Szept. 07, 2005 8:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia.
Jól vagyok, köszi!
Dolgozom, reggel 7-ig, szóval cseveghetünk, ha még itt vagy!
Letöltötted már innen a dalokat, amiket fent említettem?
Van egy kedvenc köztük: az a FY, amit egy hölgy énekel, és szimfónikus zenekar kíséri. Eszement jó!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Csaba
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 12:12 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Szept. 08, 2005 12:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem és az Ákosnak nem jó a 24.
Vany 17, vagy okt. 1.
Gondolom, mindenképp ott kellene lennem, mert szeretnék nektek sok-sok képet mutatni, meg DVD, ugye...... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|