Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Feri
Csatlakozott: 2004.10.08. Péntek 11:43 Hozzászólások: 207 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Szept. 07, 2005 4:24 pm Hozzászólás témája: a-ha |
|
|
Novemberben jelenik meg az új A-HA lemez Analogue cimmel!
Bécsben lehet őket látni koncertezni november 11-én.A jegyárak:46 és 48 euro.Érdekel valakit? Üdv: Feri |
|
Vissza az elejére |
|
|
mercurygirl
Csatlakozott: 2004.11.10. Szerda 17:43 Hozzászólások: 282 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Szept. 07, 2005 6:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Andit biztos érdekli! |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Szer. Nov. 16, 2005 12:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hello mindenki!
Szüksegem lenne nehany A-ha album boritojara.
Tudna valaki segiteni??? |
|
Vissza az elejére |
|
|
Feri
Csatlakozott: 2004.10.08. Péntek 11:43 Hozzászólások: 207 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Nov. 18, 2005 1:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Vafe!
Nekem másolva vannak meg az A-HA albumok,de találsz boritókat a www.a-ha.atw.hu oldalon!Űdv.Feri. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Kisa
Csatlakozott: 2005.10.19. Szerda 9:17 Hozzászólások: 359 Tartózkodási hely: Üllö
|
Elküldve: Pént. Nov. 07, 2008 1:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Srácok!
Ha már a-ha és dm
aha: valóban jó ének, jó pár hangulatos nóta, de összeségében én pl nem tudtam végig nézni a Feri által adott DVD-ét. A túl magas hangokkal kilehet zavarni a világból.
dm: Kultusz zenekar, többre tartom mint az a-hát.
Ha már 1984: az ő albumuk űtős, igaz már a 4. lemezük volt a sorba. _________________ Kisa |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Pént. Nov. 07, 2008 2:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én is egy kicsivel jobbnak tartom és szeretem a dm-et.
az aha-nál a 93-as korong a csúcs nekem (memorial beach), szerintem tök jó album.
a dm albumok között nincs kedvencem, mert mindegyiken van néhány dal, amit nem szeretek. de sokáig a SOFAD vitte a pálmát. de pl az Angel albumot eddig 1x sem bírtam végig hallgatni. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Toecutter
|
Elküldve: Kedd. Feb. 24, 2009 2:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az A-ha albumok közül ,érdekes módon,én az elsőt nem túlzottan szeretem.De az utána következők közül bármelyiket szivesen hallgatom.Viszont a nagy kedvenceim a Morten Harket szólólelemezek,ezeket igazi gyöngyszemeknek tartom. |
|
Vissza az elejére |
|
|
jacky27
|
Elküldve: Kedd. Feb. 24, 2009 3:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Toecutter írta: | Az A-ha albumok közül ,érdekes módon,én az elsőt nem túlzottan szeretem.De az utána következők közül bármelyiket szivesen hallgatom.Viszont a nagy kedvenceim a Morten Harket szólólelemezek,ezeket igazi gyöngyszemeknek tartom. |
Nekem is megvannak a Harket lemezek, de még nem hallgattam meg soha azokat.
Viszont lesz idén új a-ha lemez is, és érdekes módon ők is egy back to the roots lemezt készítenek. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Toecutter
|
Elküldve: Szer. Feb. 25, 2009 2:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
jacky27 írta: | Toecutter írta: | Az A-ha albumok közül ,érdekes módon,én az elsőt nem túlzottan szeretem.De az utána következők közül bármelyiket szivesen hallgatom.Viszont a nagy kedvenceim a Morten Harket szólólelemezek,ezeket igazi gyöngyszemeknek tartom. |
Nekem is megvannak a Harket lemezek, de még nem hallgattam meg soha azokat.
Viszont lesz idén új a-ha lemez is, és érdekes módon ők is egy back to the roots lemezt készítenek. |
Hát kell egyfajta hangulat meghallgatni őket.De én nagyon jónak találom mindet.Az új lemezt meg igérgetik egy ideje-honnan is ismerős a dolog?-de állítólag idén tényleg jön. |
|
Vissza az elejére |
|
|
jacky27
|
Elküldve: Szer. Feb. 25, 2009 8:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
Toecutter írta: |
Hát kell egyfajta hangulat meghallgatni őket.De én nagyon jónak találom mindet.Az új lemezt meg igérgetik egy ideje-honnan is ismerős a dolog?-de állítólag idén tényleg jön. |
Igen, sokan dicsérték már a szólóit, de pont ez az, a hangulat még nem volt olyan, hogy végig hallgassam. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Toecutter
|
Elküldve: Pént. Máj. 22, 2009 9:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
http://www.footofthemountain.de/
Az uj A-ha dal.Szerintem nagyon jó lett.
Még valami:A-háék azt nyilatkozták ,hogy a nyáron lesz új lemez és -csodák csodája-megjelenik nyáron az új lemez.
Ahogy én nézem,ki tudja mikor lesz új AV lemez?
Tényleg nagyon jónak kell lennie ezek után... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Hétf. Máj. 25, 2009 8:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
Toecutter írta: | http://www.footofthemountain.de/
Az uj A-ha dal.Szerintem nagyon jó lett.
Még valami:A-háék azt nyilatkozták ,hogy a nyáron lesz új lemez és -csodák csodája-megjelenik nyáron az új lemez.
Ahogy én nézem,ki tudja mikor lesz új AV lemez?
Tényleg nagyon jónak kell lennie ezek után... |
tényleg nagyon jó az új dal, egy kicsit a Coldplay-re emlékeztet a zongora, de klassz. a premier szinpadképe is állati ötletes volt! |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Pént. Jún. 12, 2009 7:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
nagyon király az új A-ha album! az első 5 dalt hallgatom napok óta. vmi brutális! végre nem azok a borongós hangulatok... következik a második 5 dal kivesézése.... |
|
Vissza az elejére |
|
|
Toecutter
|
Elküldve: Pént. Jún. 12, 2009 9:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hú.Én még csak pár számot hallgattam,mert leragadtam az első dalnál.Vissza a kezdetekhez.Jó sok szinti.Nagyon jó.
Mondjuk én a borongósakat is igen szeretem. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Toecutter
|
Elküldve: Pént. Jún. 12, 2009 12:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ,így elsőre legalább 5-6 szám van ami nagyon tetszik.Ez nagyon-nagyon jó arány.A nyitódalt-The Bandstand-végtelenítve hallgatom de nagyon jó a Sunny Mystery is.Meg a harmadik,a nagyedik...
Csak egy-két dal van ami elsőre nem tetszik,de azokban is "mozog valami".
Egyébként már fent van a Pirate Bay-on-persze az eredetit is meg kell venni:-). |
|
Vissza az elejére |
|
|
|