|
www.alphaville.hu Hungarian Alphaville forum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Julius Site Admin
Csatlakozott: 2004.10.04. Hétfő 15:46 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Szeged & Budapest
|
Elküldve: Kedd. Szept. 30, 2008 7:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
carol master írta: | tompus írta: | carol master írta: | Lehet, hogy csak engem utál ez a honlap:)
Azóta is minden belépéskor vírust jelez,. Kipróbáltam a munkahelyemen, és ott is... Pedig ott Explorer van és NOD32 vírusírtó... |
Lehet, hogy a sok kamu felhasználó miatt jelez a vírusirtó. Azoknál mindegyiknél van egy honlap, amelyik jó vírusos honlapra navigál. |
Ráadásul kb. a taglista utolsó 300 tagja nagyon gáz... meg kéne szűrni a regisztrálókat 3 kérdéssel az Alphaville-ről, és csak azt engedélyezni, aki tudja a választ .... Ezt a sok kamut meg tényleg kidobni végre... |
igazad van...
talán a forum új motorja többet fog tudni...
Én is szeretném már kiszűrni Őket...
van egy lehetőség még, hogy mondjuk havonta megnézem, hogy Kiknek nem volt még soha 1 hozzászólása sem és azokat kirepítjük egy gombnyomással... |
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Szept. 30, 2008 7:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Julius írta: | carol master írta: | tompus írta: | carol master írta: | Lehet, hogy csak engem utál ez a honlap:)
Azóta is minden belépéskor vírust jelez,. Kipróbáltam a munkahelyemen, és ott is... Pedig ott Explorer van és NOD32 vírusírtó... |
Lehet, hogy a sok kamu felhasználó miatt jelez a vírusirtó. Azoknál mindegyiknél van egy honlap, amelyik jó vírusos honlapra navigál. |
Ráadásul kb. a taglista utolsó 300 tagja nagyon gáz... meg kéne szűrni a regisztrálókat 3 kérdéssel az Alphaville-ről, és csak azt engedélyezni, aki tudja a választ .... Ezt a sok kamut meg tényleg kidobni végre... |
igazad van...
talán a forum új motorja többet fog tudni...
Én is szeretném már kiszűrni Őket...
van egy lehetőség még, hogy mondjuk havonta megnézem, hogy Kiknek nem volt még soha 1 hozzászólása sem és azokat kirepítjük egy gombnyomással... |
ja, valamivel rá kéne venni a többi igazi rajongót is némi aktívitásra |
|
Vissza az elejére |
|
|
Kisa
Csatlakozott: 2005.10.19. Szerda 9:17 Hozzászólások: 359 Tartózkodási hely: Üllö
|
Elküldve: Szer. Nov. 12, 2008 12:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Voyager nyár otta nem tud bejelentkezni a fórumra, segitséget kérünk a "hiba" elhárítására.
Köszönöm. _________________ Kisa |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Szer. Nov. 12, 2008 1:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kisa írta: | A Voyager nyár otta nem tud bejelentkezni a fórumra, segitséget kérünk a "hiba" elhárítására.
Köszönöm. |
én nem tudok segíteni, esetleg Julius.
ha másképp nem megy, regisztrálj újra, mint voyager2. úgyis tudjuk, hogy az 1 is te vagy. |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Szer. Márc. 03, 2010 4:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Julius írta: |
Ráférne egy tisztítás a taglistára. |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Szer. Aug. 18, 2010 7:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
többen jelezték nekem, hogy nem bírnak regisztrálni erre a fórumra, bármennyire is szeretnének (semmilyen nevet nem fogad el)
Julius-ra várok és várunk. de a telefon csak cseng és cseng és c s e ng... |
|
Vissza az elejére |
|
|
TomHuan
Csatlakozott: 2008.04.07. Hétfő 13:41 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Budapest & Pápa
|
Elküldve: Csüt. Dec. 02, 2010 4:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Engem az zavar, hogy nem időrendben látjuk a fórum hozzászólásokat, hanem visszafele. Az első oldalon kellene lennie a legújabb hozzászólásnak nem? |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|