|
www.alphaville.hu Hungarian Alphaville forum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
mercurygirl
Csatlakozott: 2004.11.10. Szerda 17:43 Hozzászólások: 282 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Nov. 06, 2005 7:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kisa írta: | Ezért lenne jó egy újabb találkozó, megbeszélnénk FY-CS "meccset". (fix 2-es!)Egyébként csak "beszlélgetünk", ahol mindenki védi a saját véleményét ami nem baj! Egyébként hol lenne a találkozó? |
Tartalomjegyzék->Mutatkozz be-> Rajongói találkozó
Itt van a felhívásom!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mercurygirl
Csatlakozott: 2004.11.10. Szerda 17:43 Hozzászólások: 282 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Nov. 06, 2005 7:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mari Edina írta: | Kedves Mercurygirl!
Totál igazad van, telhetelenné váltam!!! Annyira tetszik az anyag, hogy most már mindenhez hozzá szeretnék jutni, amihez csak tudok. A cd-t rongyosra hallgattam, a minősége pedig egyáltalán nem rossz! Valahogy minden nap más-más Alphaville-szám kering a fejemben, egészen élethűen, ez nagyon kellemes pl. vásárlás közben.
A My Very Blood pedig személyes szerelmemmé vált a koncerten(pedig nagyon nehezen lehetett kivenni az 1. sorból).
Julius! Kérlek, válaszolj! |
Szia!
Nem is az MP3-ak minősége a rossz, hanem pl. a My very blood-é, amit a közönség soraiból vett fel valaki, ezért hosszú távon nem túl élvezhető. Amiket neked átvettem, mind CD-ről lettek átírva. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1197 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Vas. Nov. 06, 2005 4:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kisa írta: | Ezért lenne jó egy újabb találkozó, megbeszélnénk FY-CS "meccset". (fix 2-es!)Egyébként csak "beszlélgetünk", ahol mindenki védi a saját véleményét ami nem baj! Egyébként hol lenne a találkozó? |
Ha lehet, én kiegyeznék egy x-ben  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mercurygirl
|
Elküldve: Vas. Nov. 06, 2005 5:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha lehet, én kiegyeznék egy x-ben [/quote]
A somlói galuskát vagy a Rákóczi túróst szeretitek jobban?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kisa
Csatlakozott: 2005.10.19. Szerda 9:17 Hozzászólások: 359 Tartózkodási hely: Üllö
|
Elküldve: Kedd. Nov. 08, 2005 10:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
Somlói galuska- Rákoczi túrós 1-es vagyis nálam a Somló galuska a nyerő. A másik "meccset" meg majd megbeszéljük.
Minden jót! _________________ Kisa |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1197 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Szer. Nov. 09, 2005 9:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
mercurygirl írta: | Szerintem a CS egyáltalán nem jobb, mint a Prostitute. És még a TBB-t sem szárnyalja felül az én listámon. Vannak rajta kegyetlen jó számok, és lehet, hogy ha csak ez a kb. 10-12 szám jelent volna meg, és a többi nem, másképp gondolnék erre a 4 lemezre is!
A koncerten elhangzott dalok közül csak 2 tetszik. Remélem, jobb lesz az arány az új lemezen!
A United kiforratlan, de nekem nagyon tetszik az is, sokkal többször hallgatom, mint a FY-ot. Lehet, hogy azért, mert nem ezen nőttem fel!
De ezek ízlésbeli kérdések, ezen nem érdemes vitatkozni, csak beszélgetni róla!!! |
Meg 1x es utoljara a Crazyshow kapcsan, aztan rövidre zarjuk ezt a "beszelgetest".
Igy van. Vannak a CS-n nagyon jo szamok es nagyon rosszak is. Nem mutat olyan egyseget, mint az elözö munkak. Ebben egyetertünk. Es termeszetesen vannak rola kedvenc dalaim, hogy a masik topicra utaljak. A Zoo, az Opium den es a Carry your flag eszmeletlenül jol sikerültek.
A United-et nem hallgatom, a SLC sokkal közelebb all hozzam.
Amugy meg szerintem a fiatalabb rajongok vannak inkabb odaig az uj vonaltol, akik tizenevesen lettek rajongok, sokkal inkabb ragaszkodnak a regi Alphaville-hez, az ahhoz köthetö feelinghez...
cafoljatok meg, kedves "fiatalok" es "öregek"  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Feri
Csatlakozott: 2004.10.08. Péntek 11:43 Hozzászólások: 207 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Nov. 09, 2005 2:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Edina!
Tegnap feladtam a CD-t!Remélem megkapod hamarosan.
Jó szórakozást!Üdv.Feri. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mari Edina
Csatlakozott: 2005.08.28. Vasárnap 22:08 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Szer. Nov. 09, 2005 7:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Feri!
Megkaptam! Szuper! Válasz-cd megy.
Köszi!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Nov. 09, 2005 11:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
vafe írta: |
Amugy meg szerintem a fiatalabb rajongok vannak inkabb odaig az uj vonaltol, akik tizenevesen lettek rajongok, sokkal inkabb ragaszkodnak a regi Alphaville-hez, az ahhoz köthetö feelinghez...
cafoljatok meg, kedves "fiatalok" es "öregek"  |
Én egy "öreg" rajongó vagyok, és valóban a régi számok közelebb állnak hozzám. De valószínű azért van, mert a FY 10 számát könnyebb volt "megjegyezni", amit pl. évekig hallgattam nap mint nap. A CS lemezeiből még csak kettőt hallgattam meg, azokat persze már sokszor de közel sem annyit mint az előzőeket. Még a számok címeit sem tudtam megjegyezni rendesen... Amikor az ember (lánya) még fiatal több ideje van zenét hallgatni...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kisa
Csatlakozott: 2005.10.19. Szerda 9:17 Hozzászólások: 359 Tartózkodási hely: Üllö
|
Elküldve: Pént. Nov. 11, 2005 3:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
"Ős" Villes vagyok (1984-85 óta szerettem az együttest), mégis inkább -jóval- CS vonal áll közelebb hozzám. A tisztán szintipopos korszag nálam 1-2 évig tartott. Talán legfőbb oka hogy a 80'-as évek zenéit rajtuk kivül nem nagyon szerettem. A pl. DM-ot meghallgatom (1983-tól jobb a zenéjük). az A-ha -tól is inkább az újabb számok jönnek be, de igazából nem nagyon ismerem a számaikat. Az AV mellett már úgy kb. 1986(!)-tól a progresszív rockot szerettem. Elsősorban Pink Floydot (másik nagy kedvenc zenekarom), de hallgatam Mike Oldfieldet, Doors-ot stb is. A TBB szerintem, -de már AIU egy-két száma is- szerintem simán belefért a maga nyugató hatásával és igényességével a paletába. A Prostit kitörő örömmel fogadtam a megjelenésekor. A több hangszeres zene híve vagyok és ha mód van rá a dob is legyen "igazi"! A CS több számába nagyon jól elvannak találva a gitár-szintetizátor arányok. A lemezen nagyon jók az akusztikus gitár szólamok is.
Ui: Gold hangja pedig hamar "kinöte" , hogy csak szintetizátor kisérje, habár a szinti popos számokat is nagyon jól elénekli (Pl. Sounds like a melody) _________________ Kisa |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Feri
Csatlakozott: 2004.10.08. Péntek 11:43 Hozzászólások: 207 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Nov. 11, 2005 6:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Julius!
Mi újság a Szegedi képanyaggal?Nincs üres DVD-d?Üdv.Feri.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Voyager
Csatlakozott: 2005.11.16. Szerda 0:47 Hozzászólások: 225 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Nov. 16, 2005 1:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok, eddig Unka voltam, de kénytelen voltam változtani, mert az eredeti nevemen nem tudok bejelentkezni, segítséget pedig hiába kértem.
Én is a Poptarisznyában hallottam először a BIJ-t valamikor 84-ben, egyből a kedvenc számom lett, aztán rongyosra hallgattam a kalóz FY kazettát amikor végre sikerült megszerezni. Nagyon tetszett a AIU, TBB, és a Prosti is, most is sokat hallgatom őket. Viszont a Salvation akkora csalódás volt, hogy hatására hosszú időre elvesztettem a fonalat. A Prosti után sokkal többet vártam. Legjobban az zavart, hogy lehetett volna belőle egy nagyon jó lemez, ha nem erőltetik rá a szinti popos sémákat, pedig Gold hangja addigra "már rég kinőtte" őket. (Viszont a Soul Messiah a DVD-n csúcs, és még a Pandora tetszik.) A Forever Pophoz pedig én már nagyon öreg vagyok. Viszont a CS mindha nekem készült volna. A nagy kedvencem az On The Beach, de szinte a teljes 1. 2. CD-t idemásolhatnám, és az új számok is nagyon tetszenek, legjobban az Around The Universe, legkevésbé a Sweet Dreams.
És bocs Vafe, de szerintem a United sokkal jobb mint a SLC. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kisa
|
Elküldve: Szer. Nov. 16, 2005 10:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok, Szia Voyager(ex Unka)!
Szinte leírtad azt amit én is érzek, gondolok az AV-lel kapcsolatban. A SM az a szám ami DVD-én (1999-es USA) sokkal jobban bejön mint az albumon. A United pedig -föleg az utolsó öt szám- nagyon jó. _________________ Kisa |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bráz Péter
|
Elküldve: Csüt. Nov. 17, 2005 12:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sógorom hozott nekem kb.5éve egy alphaville lemezt. Akkor még nem igazán ismertem ezt az együttest ezért először nem is hallgattam bele.
Pár nap mulva jött a sógorom a lemezért vitte volna el,belehalgattam a lemezbe és abban a pillanatban megfogott nagyon tetszett.Tavaly a koncertre Debrecenbe el is mentem, nagyon jó volt. Sajnos a Szegedire nem tudtam elmenni mert kórházba voltam. Peti. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 3:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vegre regisztraltam en is!
1992 ota vagyok rajongo a FH ota. Es mig nem lesz uj lemez, addig a CS a kedvenc. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|