|
www.alphaville.hu Hungarian Alphaville forum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Feb. 21, 2007 10:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tompus írta: | Megszületett az ifjú mercury girl! |
Nagyon jó egészséget, és sok boldogságot kívánok a Mamának és a babának!!! |
|
Vissza az elejére |
|
|
Kisa
Csatlakozott: 2005.10.19. Szerda 9:17 Hozzászólások: 359 Tartózkodási hely: Üllö
|
Elküldve: Csüt. Feb. 22, 2007 12:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon sok örömet és jó egészséget kívánok a mamámak, a kis babának és persze az apukának is! _________________ Kisa |
|
Vissza az elejére |
|
|
Feri
Csatlakozott: 2004.10.08. Péntek 11:43 Hozzászólások: 207 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 27, 2007 2:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gratulálok!Jó egésszséget a családnak!Üdv.Feri. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Kisa
Csatlakozott: 2005.10.19. Szerda 9:17 Hozzászólások: 359 Tartózkodási hely: Üllö
|
Elküldve: Csüt. Márc. 01, 2007 7:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
Előkerült a Feri, pedig már azt hittem hogy a "LOST"-ba kapott főszerepet... _________________ Kisa |
|
Vissza az elejére |
|
|
Feri
Csatlakozott: 2004.10.08. Péntek 11:43 Hozzászólások: 207 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Márc. 01, 2007 2:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnos nem!Majd legközelebb! |
|
Vissza az elejére |
|
|
Kisa
|
Elküldve: Szomb. Márc. 10, 2007 12:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szűcs Józsinál tervezünk tavasszal egy összejövetelt... Kerti parti jellegel. _________________ Kisa |
|
Vissza az elejére |
|
|
Feri
|
Elküldve: Pént. Márc. 16, 2007 8:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Megyek! |
|
Vissza az elejére |
|
|
mercurygirl
Csatlakozott: 2004.11.10. Szerda 17:43 Hozzászólások: 282 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 07, 2007 1:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Köszi a gratulációkat. Egy pár évig biztos nem járok koncertekre, de megérte!
Tündéri a kislányunk! |
|
Vissza az elejére |
|
|
gyussz
Csatlakozott: 2007.03.31. Szombat 20:02 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 9:42 pm Hozzászólás témája: Üdvözlet MINDENKINEK, aki szereti az AV-t ! |
|
|
Sziasztok !
Gyula vagyok, 38 éves. Az első pillanattól szeretem a ALPHAVILLE-t . A PECSA-ban és a PHÖNIX-ben az első sor közepén "csápoltam". A szerintem, fergeteges pesti koncert után , a debreceni némi csalódással töltött el , /pl. söröző, tántorgó gitáros az egyik sarokban, hosszasan a szinpad padlójáról puskázó MARIAN középen, idősödő szintis a másik végen/, így nem nagyon törtem magam, hogy Szegedre is eljussak. Ezektől függetlenül, a lelkemből szól az AV zenéje, ha a rádióban felhangzik egy dal, a szivem megdobban. Az ALPHAVILLE - rádiót nagyon szeretem, és nagyon örülök, hogy rátaláltam, köszönet mindAZOKNAK akik létre hozták! Egy hónapja van NETem, az egyik hajtó erő ahhoz, hogy beköttesem, éppen az volt, hogy az AV-val kapcsolatos oldalakat tudjam látogatni.
Kedvenc AV dalaim : Sound's Like Melody, Patricia's Park, Summer In Berlin et.cet...
Ezen kívül szertem még a DEPECHE MODE-ot, de szivesen hallgatom PET SHOP BOYS-t, és úgy általában a 80' évek zenéit.
Örülök, hogy itt lehetek, sziasztok ! _________________ gyussz |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 10:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia gyussz!
Isten hozott!
Örülünk neked - végre egy újabb bátor rajongó, aki oda teszi, ahova kell ...
PS: a rádió Julius érdeme
a további hozzászólásokban bízva
vafe |
|
Vissza az elejére |
|
|
Ákó-boy
|
Elküldve: Kedd. Máj. 01, 2007 9:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Legnehezebb dolog, magunkról írni...-ígérem rövid leszek 86-óta imádom a csapat zenéjét. Eddig 2 koncertre sikerült eljutnom (Győr, Szeged)
Kedvenc számom: Summer in Berlin -ehhez fűződik életem legnagyobb terve, egy kirándulás júnis 17-én Berlinbe...
"This day's an invitation
And it's just for you
You've got a reservation
For the 17th of June"
Tavaly sikerült véghez vinni, köszönet érte Vassy barátomnak... Az útról csinált egy kis klipet, örülnék ha megtekintenétek. Szívesen vesszük a kommentárokat, továbbá szavazhattok is
Érdemes megnézni, már csak a zene miatt is!!!
Ha tetszik, adjátok tovább AV-s barátaitoknak
Link: http://www.youtube.com/watch?v=pQ8xM5l82XA
vagy: http://www.youtube.com/watch?v=jvU2BrD7i6k
Üdv.: Ákó
Ui.: Köszönet az Alphaville rádióért!!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Szer. Máj. 02, 2007 7:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ákó-boy írta: | Sziasztok!
Legnehezebb dolog, magunkról írni...-ígérem rövid leszek 86-óta imádom a csapat zenéjét. Eddig 2 koncertre sikerült eljutnom (Győr, Szeged)
Kedvenc számom: Summer in Berlin -ehhez fűződik életem legnagyobb terve, egy kirándulás júnis 17-én Berlinbe...
"This day's an invitation
And it's just for you
You've got a reservation
For the 17th of June"
Tavaly sikerült véghez vinni, köszönet érte Vassy barátomnak... Az útról csinált egy kis klipet, örülnék ha megtekintenétek. Szívesen vesszük a kommentárokat, továbbá szavazhattok is
Érdemes megnézni, már csak a zene miatt is!!!
Ha tetszik, adjátok tovább AV-s barátaitoknak
Link: http://www.youtube.com/watch?v=pQ8xM5l82XA
vagy: http://www.youtube.com/watch?v=jvU2BrD7i6k
Üdv.: Ákó
Ui.: Köszönet az Alphaville rádióért!!!!! |
Hát ez baromira eltalált! Qva jó!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
|
Voyager
Csatlakozott: 2005.11.16. Szerda 0:47 Hozzászólások: 225 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Máj. 06, 2007 6:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Ákó-boy!
Nagyon jó a klip, teljesen kitört rajtam a nosztalgia, nagyjából arra jártatok mint mi tavaly Halle után, csak akkor még nem volt fociőrület meg Hauptbahnhof. 17. Juni utcatáblát nem fényképeztetek? Mert mi igen! |
|
Vissza az elejére |
|
|
Ákó-boy
|
Elküldve: Szomb. Máj. 12, 2007 8:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Voyager!
Sajnos az kimaradt -pedig mennyit járkáltunk rajta...... |
|
Vissza az elejére |
|
|
Sanyi6
Csatlakozott: 2007.03.06. Kedd 0:37 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Hungary,Pest megye,Taksony.
|
Elküldve: Vas. Dec. 23, 2007 2:48 pm Hozzászólás témája: 1997 november 13. |
|
|
Sziasztok!
Aki ott volt és emlékszik az 1997 november 13.-ai koncertre a Petőfi csarnokban,és emlékszik arra,hogy az énekes egy fényképezőgépet dobott a közönség közé,(miután lefényképezte a zenekart,a közönséget,és saját magát is),és netán érdekesnek is tartja az eredeti képeket meg a gépet,az nálam megtekintheti,mert nekem sikerült elkapnom annakidején.
A hozzászólás legutóbb Sanyi6 által Pént. Okt. 10, 2008 6:06 pm-kor lett szerkesztve, összesen 2 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|