|
www.alphaville.hu Hungarian Alphaville forum
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
jacky27
|
Elküldve: Pént. Máj. 04, 2012 8:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
Toecutter írta: | Megmondom öszintén,AZ Atlantic egy kalap kaka...miért nem csinál Lloyd egy szólót,arra mindenki vevö lenne... |
Amikor megjelent, nekem ütött. Ma már nem igazán. Az Ice meg a World időtálló, a többi meg már nem nagyon.
(Bezzeg az AV lemezek Lloyddal, azok igen!) |
|
Vissza az elejére |
|
|
Toecutter
|
Elküldve: Pént. Máj. 04, 2012 4:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
vafe írta: | Toecutter írta: | Megmondom öszintén,AZ Atlantic egy kalap kaka...miért nem csinál Lloyd egy szólót,arra mindenki vevö lenne... |
Bernhard-ra valő tekintettel azért ez nem kaka.
nem egy erős anyag, valóban, de én az Ice-ot kifejezetten szeretem. a legjobb dal a lemezen, a többi meg erős közepes.
egy Bernd szóló alatt mit tudnál elképzelni? én most így kapásból nem sokat.... |
Egy amolyan szintetizátoros kompozíciót...valami Rainer Bloss szerü,instrumentális szinti lemezt,a Lloydra jellemzö hangszínekkel és megoldásokkal...nem lenne az Rossz |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Pént. Máj. 11, 2012 8:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Toecutter írta: |
Egy amolyan szintetizátoros kompozíciót...valami Rainer Bloss szerü,instrumentális szinti lemezt,a Lloydra jellemzö hangszínekkel és megoldásokkal...nem lenne az Rossz |
igen, valóban nem lenne rossz, de sajna Lloyd sosem volt egy virtuóz zeneszerző, sokkal inkább technikai ember, hangmérnök. ebben kiváló, de zenét nem tud írni önállóan, ezért sem lett semmi az AP-ból sem. valljuk be. |
|
Vissza az elejére |
|
|
jacky27
|
Elküldve: Hétf. Máj. 14, 2012 6:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
vafe írta: | ezért sem lett semmi az AP-ból sem. valljuk be. |
Dehogynem, egy 1 lemezes virtuális projekt. |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
|
Vissza az elejére |
|
|
Toecutter
|
Elküldve: Hétf. Jún. 11, 2012 3:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A termelés jól halad-ahogy a gugli forditja.az időpont szeptember.kiváncsi leszek,tartható e az időpont... |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Kedd. Nov. 13, 2012 9:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
rég jártam erre...
a múlt heti Marian chat a Dreamroom-on (november 8.) nem sok újdonságot hozott (pontosabban semmit) de kimazsoláztam a lényeget.
bocs a késésért, most jövök a stúdióból.
jelenleg a dob és basszus sávokat veszünk fel Göteborg-ban
nagyon szép stúdiónk van itt. tiszta luxus. a hely tele van analóg cuccokkal, szintikkel. briliáns.
jelenleg a Sexlyland-et vesszük fel.
dolgoztunk ma másik 3 dalon is, Istenem, elfelejtettem melyekre. olyan gyorsan történik minden.
még mindig Strange Attractor a munkacím, de hogy végül is ez lesz, nem tudom
nem fog megjelenni idén
november közepére készülünk el a felvételekkel, ezért nincs esély az idei megjelenésre
25 dalunk áll készen a produkcióra. ez egy szokásos keretszám. jelenleg a lehetséges kislemezekre összpontosítunk, a második lépés lesz az album végleges tracklistája.
Az A handful of darkness rajta lesz a lemezen
azokat a dalokat, amelyek nem kerülnek a lemezre, valszeg megjelentetjük egy új DS-en, vagy a weboldalunkon.
a gyermekeim neve: Lily, Marlon, Noa, Rio, Orlando, Ferdinand
Az Around the Univers mindig problémás, amikor el szeretnénk készíteni. nem tudom megszámolni hány verziója van már, de mindegyik szar. úgy értem, nagyon szeretem a dalt, de az eddigi változatok nem sikerültek. talán majd valaki más el tudja játszani.
12 dal lesz az új lemezen
hát igen, a honlapunk, mindig elfeledkezem róla, már nagyon kellene egy frissítés neki, vagy teljesen felújítani
egy blog érdekes lenne. Be kell vallanom, hogy én egy kicsit lusta vagyok ahhoz, hogy a múlttal kapcsolatos dolgokról kommunikáljak a külvilággal. néhány hónapja író üzemmódban vagyok. Egyébként nem lehetett volna tőlem egyre több és több.
utálom a facebook-ot
10 éves körüli lehettem, amikor rövid történeteket kezdtem írni. előtte pedig mókás rajzokat készítettem a történeteimről. |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Csüt. Dec. 13, 2012 9:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
nem tudom, ki hogy van vele, de a holnap "megjelenő" LWFAW -ből én nem fogok vásárolni tudni. meg eleve mp3-ért nem adok pénzt.
szóval, ha vki megveszi és letölti, megosztaná velem?
http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B00AFFBFYA/alphavgoldenf-21
(vajdaf72@gmail.com - köszi) |
|
Vissza az elejére |
|
|
jacky27
|
Elküldve: Csüt. Dec. 13, 2012 1:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én sem akarom megvenni. Mondjuk, ha legalább egy maxi cd kijött volna belőle, akkor esetleg. Az is érdekes, hogy az AV dala Romy Haag és Marian Gold név alatt jelenik meg, nem? Így jobban eladhatóbb lesz? Kíváncsi leszek! |
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
Csatlakozott: 2004.10.04. Hétfő 15:46 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Szeged & Budapest
|
Elküldve: Szomb. Dec. 15, 2012 11:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ha meg tudom szerezni, megosztom Veletek |
|
Vissza az elejére |
|
|
Toecutter
|
Elküldve: Vas. Dec. 16, 2012 9:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem is kéne, bár már iszonyatosan unom ezt a dalt... |
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Szer. Dec. 19, 2012 7:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Toecutter írta: | Nekem is kéne, bár már iszonyatosan unom ezt a dalt... |
Én már nem bírom meghallgatni. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
Csatlakozott: 2004.10.04. Hétfő 15:46 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Szeged & Budapest
|
Elküldve: Szomb. Dec. 22, 2012 10:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
tompus írta: | Toecutter írta: | Nekem is kéne, bár már iszonyatosan unom ezt a dalt... |
Én már nem bírom meghallgatni. |
Megvettem az iTunes-tól.
Letöltöm a computerre az iPhone-ból és már a rendelkezésetekre is áll... |
|
Vissza az elejére |
|
|
S.M.I.L.E
|
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
|
Elküldve: Kedd. Dec. 25, 2012 10:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
S.M.I.L.E írta: | https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=0daffa0fe9&view=att&th=13bb4df926befe8c&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8bXXMEcvlMT3-YBRh6LC9Y&sadet=1356425405553&sads=UihgRNvbHe-wZZUFDK1NBpaGGBA
remélem, látszik... |
ez mi? |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|