Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Feri
Csatlakozott: 2004.10.08. Péntek 11:43 Hozzászólások: 207 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Szept. 01, 2005 11:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
Egész pontosan 5 új dal volt Szegeden:Gallery,Sweet Dreams,Ill Die For You Today,Around The Universe,My Very Blood.Üdv.Feri. |
|
Vissza az elejére |
|
|
carol master
Csatlakozott: 2005.02.25. Péntek 23:12 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Szept. 09, 2005 6:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos, elolvastam a honlap elején belinkelt cikkeket.
Ugyan én ott sem voltam, de az eddigi magyar koncerteken igen, ezért ismerem a színvonalat.
A teljesen lehúzós cikk, nagyon gonosz, és sznob is, nyilván csak az az együttes lehet jó, aki az ő kedvence...
Amúgy meg kell állapítsam, hogy aki nem rajong az Alphaville-ért (már egy jó ideje), annak elég ha lejátszák a Forever Young-ot és a Big in Japan-t és már rendben is a koncert
Komolytalan, hogy Gold-ék a pénzért jöttek volna, az egyik interjúban mondta régebben, hogy a Big in Japan jogdíjaiból, egész életében meg fog élni ( ha jól emlékszem). |
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
Csatlakozott: 2004.10.04. Hétfő 15:46 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Szeged & Budapest
|
|
Vissza az elejére |
|
|
valaci
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 21:36 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Békéscsaba
|
Elküldve: Szomb. Szept. 24, 2005 1:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
esetleg videoanyaga van Valakinek a szegedi koncertről? _________________ valaci |
|
Vissza az elejére |
|
|
Csaba
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 12:12 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Okt. 14, 2005 11:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
valaci írta: | esetleg videoanyaga van Valakinek a szegedi koncertről? |
Na? Úgy látszik, senkinek... |
|
Vissza az elejére |
|
|
Julius Site Admin
Csatlakozott: 2004.10.04. Hétfő 15:46 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Szeged & Budapest
|
Elküldve: Kedd. Ápr. 02, 2013 10:38 am Hozzászólás témája: Ismét Szeged! |
|
|
Ha minden igaz, akkor 2013. Június 13.-án Alphaville koncert ismét Szegeden! |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 06, 2013 10:25 pm Hozzászólás témája: Re: Ismét Szeged! |
|
|
Julius írta: | Ha minden igaz, akkor 2013. Június 13.-án Alphaville koncert ismét Szegeden! |
Remélem, változtatnak a setlisten, ugyanahhoz nincs sok kedvem. |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
Csatlakozott: 2004.10.07. Csütörtök 8:24 Hozzászólások: 1198 Tartózkodási hely: an Utopia
|
Elküldve: Hétf. Máj. 06, 2013 6:55 am Hozzászólás témája: Re: Ismét Szeged! |
|
|
tompus írta: | Julius írta: | Ha minden igaz, akkor 2013. Június 13.-án Alphaville koncert ismét Szegeden! |
Remélem, változtatnak a setlisten, ugyanahhoz nincs sok kedvem. |
április 27-én volt az első idei konci a lengyeleknél és sajna ua a setlist immár második éve.
hát nem tudom ezek után érdemes-e Szegedre menni
Golden Feeling
Dance with me
Gravitation Breakdown
Big in Japan
Heaven on Earth
Song for no one
I die for you today
Jet Set
Victory of Love
SLAM
Forever Young
------------------
Apollo |
|
Vissza az elejére |
|
|
jjocoo
Csatlakozott: 2005.09.09. Péntek 7:31 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: celldömölk
|
Elküldve: Csüt. Máj. 16, 2013 4:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
tudom, nem szervesen ide kapcsolódó kérdés, de olyanoknak szól a kérdésem, akik egy kicsit közelebb "laknak" az együtteshez, hogy vajon az új lemez hova tűnt?
már sehol nem találok semmi infót róla...
néhány hónappal ezelőtt még annyi volt hogy nem akkor jelenik meg, azóta meg semmi...
természetesen ott leszek a szegedi koncerten, akármi is a setlist |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
Elküldve: Kedd. Máj. 21, 2013 7:17 am Hozzászólás témája: |
|
|
jjocoo írta: | tudom, nem szervesen ide kapcsolódó kérdés, de olyanoknak szól a kérdésem, akik egy kicsit közelebb "laknak" az együtteshez, hogy vajon az új lemez hova tűnt?
néhány hónappal ezelőtt még annyi volt hogy nem akkor jelenik meg, azóta meg semmi...
nem "lakom" már olyan közel az együtteshez, de a legutóbbi Hamburgban elhangzott interjúban azt mondta Gold, hogy "az úl lemez talán ebben az évben kijön."reménykedjünk... :-/
hamár Hamburg, a setlist ua immár két éve:
Golden Feeling
Call me
Dance with me
Gravitation
Big in Hamburg
Heaven On Earth
Call Me Down
I Die For You
Monkey
Jet Set
Song For No One
Iron John
Victory Of Love
SLAM
Forever
Apollo
Dance with my cigarette
valszeg ez lesz Szegeden is.
interjú itt, 50. másodpercnél: http://www.ndr.de/fernsehen/sendungen/hamburg_journal/media/hamj26871.html
itt meg egy másik:
http://www.ndr.de/fernsehen/sendungen/rund_um_den_michel/videos/rundumdenmichel939.html |
|
Vissza az elejére |
|
|
jacky27
|
Elküldve: Kedd. Máj. 21, 2013 12:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Óriási csalódás, hogy két éve ugyanaz a setlist. Legalább néhány dalt lecserélhettek volna már. Én kihagyom Szegedet. Nem akarom még egyszer megnézni a tavalyi tokaji bulit. |
|
Vissza az elejére |
|
|
jjocoo
Csatlakozott: 2005.09.09. Péntek 7:31 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: celldömölk
|
Elküldve: Csüt. Máj. 23, 2013 7:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
vafe írta: | jjocoo írta: | tudom, nem szervesen ide kapcsolódó kérdés, de olyanoknak szól a kérdésem, akik egy kicsit közelebb "laknak" az együtteshez, hogy vajon az új lemez hova tűnt?
nem "lakom" már olyan közel az együtteshez, de a legutóbbi Hamburgban elhangzott interjúban azt mondta Gold, hogy "az úl lemez talán ebben az évben kijön."reménykedjünk... :-/
|
nagyon köszönöm, szegeden vendégem vagy egy (csomó) sörre |
|
Vissza az elejére |
|
|
vafe
|
|
Vissza az elejére |
|
|
tompus
Csatlakozott: 2005.12.05. Hétfő 15:32 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: Hungary
|
Elküldve: Pént. Máj. 24, 2013 9:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jacky27 írta: | Óriási csalódás, hogy két éve ugyanaz a setlist. Legalább néhány dalt lecserélhettek volna már. Én kihagyom Szegedet. Nem akarom még egyszer megnézni a tavalyi tokaji bulit. |
Hát igen. Mennyivel jobb setlistek voltak korábban. |
|
Vissza az elejére |
|
|
|